copywriting content

Copywriting inom SEO – nyckeln till framgång

Content is king. Vi kan content.

Copywriting, SEO-skribent, skribent eller textskapare – nog är det tydligt att kära barn har riktigt många namn. Att skapa attraktivt och innehållsrikt innehåll i form av text, bilder och grafik är alltid kärnan till att vinna tveksamma kunder – men också för att ranka högt i sökmotorerna. Det är tydligt sedan länge att fler personer kommer få förtroende för dig och din webbplats om du har matnyttigt och välskrivet innehåll på din webbplats (dessutom ökar chansen att någon länkar till din webbplats om ditt innehåll och din copy skapar intresse).

Hur jobbar CK Webb med content?

En av våra kärnuppgifter som SEO-byrå är just att skapa riktigt attraktivt och informativt innehåll i form av bra SEO-texter på våra kunders webbplatser. Därför har vi löpande kontakt med ett tjugotal skribenter runt om i Sverige som erhåller expertis inom allt från bygg till finans. Tack vare att vi har så duktiga copy-skribenter hos oss så kan vi alltid garantera att det innehåll som vi skapar till din webbplats i samband med våra SEO-insatser alltid blir av högsta kvalité. Om du som kund däremot vill säkerställa dig om att all fakta vi tagit fram är korrekt och enhetlig med ditt övriga varumärke så är du givetvis varmt välkommen att antingen skriva innehållet själv eller helt enkelt bara faktagranska det innehåll som vi tagit fram.

Varför är copy viktigt?

En av grundpelarna inom sökmotoroptimering och lokal SEO är att skapa och skriva innehåll som attraherar potentiella kunder. Dels är det viktigt för att sökmotorerna ska väcka intresse för din sajt, men det är minst lika viktigt för att skapa värde för dom kunder som kommer till din sajt genom övrig marknadsföring eller genom organisk trafik som vi varit med och skapat.

SEO-skribenter säkerställer högsta kvalité

Vi på CK Webb har flera SEO-skribenter knutna till oss och ser alltid till att rätt skribent får rätt jobb. Detta är någonting som du som kund aldrig kommer notera – men du kan känna dig trygg i att den person som skapar innehållet till din sajt har den kunskap som krävs för att sätta ord på det ditt varumärke vill kommunicera till potentiella nya kunder likväl som befintliga kunder. Det är mycket tack vare vårt breda kontaktnät med duktiga skribenter som vi kan utlova riktigt bra content till din hemsida om det är så att du vill att vi på CK Webb skapar det innehåll som dina besökare ska kunna ta del av.


Träffa några av våra SEO-skribenter


Carl

Specialiserar sig på nyhetsartiklar och redaktionellt material.

Christopher

Specialiserar sig på ämnen såsom juridik, finans och näringsliv.

Marcus

Specialiserar sig på ämnen såsom bygg, el, teknik och tjänster.

Marielle

Specialiserar sig på ämnen såsom inredning, design och möbler.